Enfornar el pa: fer l’amor o follar, 2

 

       Per què Green Peace no fa campanya mundial en tot el primer món consumista i materialista denunciant el perill d’extinció en què es troba el pa a causa de la proliferació de pseudo-forns en supermercats i altres comerços?

       Per què la Unesco no declara el pa Patrimoni de la Humanitat i, per tant, un atemptat contra tota la humanitat tot aquell qui, dia  a dia, des d’aquests punts de venda massiva, desfà, deforma, desanima, desnaturalitza i, en fi, deshumanitza el pa?

       Per què tots aquells supermercats i d’altres comerços que venen pa "bo i calent" no són declarats per la Conselleria de Sanitat una pandèmia perillosa que cal eradicar urgentment ?Quant a Antoni Ambrós

Vaig néixer a Ciutadella de Menorca a les acaballes del 1953. Escriptor, ho som per tossuderia: caparrut amb les paraules i els dies. El món de la literatura volta dins jo des del buit d'una escudella de llet -que vaig beure a l'escola d'es Born en temps de postguerra- fins a l'infinit proper de la pedres (filosofals?) que allotjo en els meus ronyons. Actualment, estic jubilat de donar classes de català a l'IES Vall d'Arús, a Vallirana (Barcelona), però de res més.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.