La casa sense ànima

En una casa on mai no hi havia hagut ningú que llegís un llibre o
remuntat un riu de passions, hi va passar la vida dels seus set membres
com una urpada de lleó.
Avui
encara diuen que la guarden set gats negres, un per cada vida oblidada,
i que l’envolten cent pous de tenebres, un per cada passió ofegada.Quant a Antoni Ambrós

Vaig néixer a Ciutadella de Menorca a les acaballes del 1953. Escriptor, ho som per tossuderia: caparrut amb les paraules i els dies. El món de la literatura volta dins jo des del buit d'una escudella de llet -que vaig beure a l'escola d'es Born en temps de postguerra- fins a l'infinit proper de la pedres (filosofals?) que allotjo en els meus ronyons. Actualment, estic jubilat de donar classes de català a l'IES Vall d'Arús, a Vallirana (Barcelona), però de res més.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.