Singlots


Res he paït de tot el que he menjat

i entre singlots he provat de rimar

aquest senderi i aquesta follia de vell orat.

Obro la boca i enfonyo al paladar,

vers l’oliós embut, la menja verda,

misteri enllà.

M’empasso mots, poemes amanits

per un cuiner absurd que no té esma.

 

 

 Quant a Antoni Ambrós

Vaig néixer a Ciutadella de Menorca a les acaballes del 1953. Escriptor, ho som per tossuderia: caparrut amb les paraules i els dies. El món de la literatura volta dins jo des del buit d'una escudella de llet -que vaig beure a l'escola d'es Born en temps de postguerra- fins a l'infinit proper de la pedres (filosofals?) que allotjo en els meus ronyons. Actualment, estic jubilat de donar classes de català a l'IES Vall d'Arús, a Vallirana (Barcelona), però de res més.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.